Reumplere si Instructiuni de utilizare

 

Reumplerea recipientelor:

Pentru sustenabilitate, iti posibilitatea de reumplere a tuturor recipientelor. Spala cu apa si sapun recipientele lumanarilor. Apoi trimite-mi-le, iar noi eu iti fac o alta lumanare cu aroma pe care tu o alegi.

De asemenea dacă ai o cana sau un recipient care ti-e drag, noi ii putem da o noua viata.

Beneficiezi de 15 % discount din valoarea inițială a produsului.

Pentru (Re)Umplere te rog să ma contactezi la adresa: thesoulscent@gmail.com sau să completezi formularul de contact selectând butonul contact din meniu.

 

Instrucțiuni de utilizare

1. Lumanari
Nu lasa niciodata nesupravegheata o lumanare care arde. Nu le lasa la indemana copiilor sau animalelor de companie. Nu lasa lumanarea aprinsa langă un obiect care poate lua foc. Nu lasa lumanarea sa arda mai mult de 4 ore. Nu permite flacarii sa 
atingă paharul (scurtează fitilul). La prima ardere, permite lumanării sa arda 3-4 ore pentru a te asigura că se topeste pe intreaga suprafata. Asigură-te ca fitilul este centrat si indreptat in sus inainte de topire. Intotdeauna ai grija sa scurtezi fitilul dupa fiecare ardere, pentru a evita fumegarea și avarierea paharului. Stinge lumanarea cand mai sunt doar 5 mm de ceară in recipient.

 

 

2. Aromatizatoare

Lichid inflamabil. Nu aprindeti betele! Nu le înghititi. Tineti produsul la distanta de copii si animale de companie. Persoanele care sunt sensibile la parfum sunt rugate să foloseasca cu precauție acest produs. Folosiți mănusi cand manevrati betele folosite. Nu plasati aromatizatorul direct pe suprafete polisate, vopsite, din plastic, piele sau langa echipament electric. In cazul in care se intamplă o varsare accidentala, acestea pot fi avariate.

3. Ceara parfumata de topit in vase de aromaterapie

Pentru a preveni focul sau ranirea. Inlaturati ambalajul inainte de utilizare, folositi doar vase ceramice de aromaterapie sau incalzitoare electrice autorizate pentru topirea cerii. Nu lasati nesupravegheat vasul in timpul funtionarii. Nu lasati produsul la indemana copiilor si animalelor de companie.

Atentionari!!

Nu adăugați apa! Nu puneti ceara pe aragaz! Folositi produsul in zone ventilate bine si departe de produse inflamabile.